Turkuaz Renk Akut Hastalıkları Hafifletir

Turkuaz Renk Akut Hastalıkları Hafifletir
Akut hastalıkları hafifleten Turkuaz renk Akut hastalıklar için yeniden düzenleyici, beyin faaliyetini sakinleştirir, cilt toniği, yanmış derinin yeniden oluşumunu teşvik eder Dikkatlerin size yönelmesini sağlar. Genellikle İnsanlara açık bir iç dünyanız vardır. Bu renk ten hoşlananların duygu ve düşüncelerinin saf ve açık olduğu görülür.





Giysilerinizde turkuazı kullanırsanız genç ve dinamik kalırsınız. Turkuaz Hayat verir, arındırır, ağrı giderir, serinletici, cilt problemlerine, başağrısına ve strese karşı faydalıdır. Altın Sinir sistemini güçlendirici, depresiyona faydalı, dalak, mide ve karaciğerin çalışmasını düzenler. Akut hastalıkları hafifleten Turkuaz renk , aurayı güçlendirir, kalp, dolaşım, Akut hastalıkları hafifleten Turkuaz renk organlarımızın faaliyetini sakinleştirir, ağrıyı azaltır, rahatlatır ve heyecana eğilimli duygu Aralığını azaltır. Mor, lila, pembe tonları arasındaki rengi de Türk mutfağında salatalara renk ve lezzet vermek için tercih edilmiştir. Akut ve Kronik hastalık farkı nedir Başlıca Farklar; Akut hastalık ve Krnk hastalık birbirinin tam zıttı hastalık çeşitleridir,

*#




*#

Akut hastalık hızlıca başlayıp hızlıca sona eren hastalık türüdür, Krnk hastalık ise daha yavaş sürede başlayıp uzun zaman hatta ömür boyu devam eden hastalık tipidir, Krnk hastalığın diğer bir adı da müzmin hastalıktır, Bir hastalık Akut olabilir ancak akut olması şiddetli olması anlamına gelmez, akut hastalık hafif şelikde de atlatılabilinir, Akut ve Kronik hastalık arasında kalan hastalıklara subakut hastalık denir, Krnk hastalık için verilebilecek önemli örneklerin başında bronşit gelir, Akut hastalığa verilebilecek en öneli örnek site grip ve sinüzit dir, Akut hastalığın süresi ortalama 3-14 gün arası sürer, Krnk Astım, Diyabet, Hipertansiyon, kronik yorgunluk, kronik faranjit, krnk sinüzit, krnk öksürük, kronik böbrek yetmezliği kronik olarak sayabileceğimiz hastalıklar arasındadır

Bu hastalıklar antibiyotiklerin en sık, yanlış kullanıldıkları hastalıkların başında gelirler. Rinovirüs, corona virüs, respiratory syncytial virüs, para influenza virüs, adeno virüs, influenza tip A,B ve C virüs, herpes simplex virüs ve enterovirüslar akut viral üst solunum yolu hastalıklarına neden olan virüslerdir. Grip nedir? Grip (influenza), üst ve alt solunum yolu hastalıklarına neden olan ve her kış ayında milyonlarca kişinin hastalığına ve binlerce kişinin ölümüne neden olan bir viral üst solunum yolu hastalığıdır. Hastalık, ateş, halsizlik, kırgınlık, boğaz ağrısı, öksürük, burun akıntısı ve baş ağrısı gibi sistemik belirtilerle kendini gösterir. Her kış ayında salgınlara neden olur. Salgının boyut ve şiddetinin en büyük belirleyicisi risk altındaki toplumun bağışıklık seviyesidir. Virüsün çeşitleri nelerdir? Kimler risk gruplarını oluşturur? Akut hastalıkları hafifleten Turkuaz renk En sık influenza tip A ve tip B insanlarda hastalıklara neden olur.

##*



##*

Tip C insanlarda nadiren hastalıklara neden olur. En önemli risk grubunu oluşturanlar; ileri yaş, kronik akciğer ve kalp hastalığı olanlar, şeker hastalığı, böbrek ve bağışıklık sistemi hastalığı olanlardır. Virüs nasıl bulaşır? İnfluenza hızlı bulaşan bir hastalıktır. Hasta bireylerin öksürmesi ve hapşırması sonucu mikro damlacıklar en sık bulaşma nedenidir. Ayrıca el teması, diğer kişisel temaslarda bulaşmaya neden olur. Tanı nasıl konur? İnfluenza’nın en sık komplikasyonu pnömoni (zatüre)dir. Akut hastalıkları hafifleten Turkuaz renk Hastalığın tanısı laboratuvarda virüsün saptanması ve virüse karşı gelişen antikorların saptanmasıyla tanı konulur. Hastalığa çoğunlukla klinik olarak tanı konulur.tedavisi nasıldır? Komplike olmayan hastalıklarda tedavi çoğunlukla rahatlamaya yönelik istirahat, bol sıvı alması, ateş düşürüc-ağrı kesici ve öksürük kesici kullanılması şeklindedir.

Spesifik antiviral tedavi mümkündür. Antibiyotik kullanımı influenza’nın bakteriyel komplikasyonları için kullanılır. Dünya’da ve Türkiye’de Kronik Hastalıklar Dünya Sağlık Örgütü (WHO) raporlarına göre hastalıklar dünyada tüm ölümlerin %63’ünden (57 milyon kişi) sorumludur.Bu ölümlerin 36 milyonu kardiovasküler hastalıklar, diabet, kanser ve solunum yolları hastalıklarına bağlıdır. hastalıkları olan kişilerin %80’i düşük ve orta gelirli ülkelerde yaşamaktadır. Ölümlerin %50’si 70 yaş ve altındadır.Bu hastalıkların görülme sıklığı ve ölüm oranları kadın ve erkeklerde eşittir. Kardiyovasküler ve diabete bağlı ölümlerin %80’i, KOAH’a bağlı ölümlerin ise yaklaşık %90’ı düşük ve orta gelirli ülkelerde olmaktadır. Akut hastalıkları hafifleten Turkuaz renk ABD Verileri- CDC 2013 Her yıl 10 ölümün 7’si Kroniik hastalıklara bağlı olarak görülmektedir. Kalp hastalıkları, kanser ve inme bu ölümlerin %50’sinin nedenidir.

#*



#*

ferhan bala

bitkiveinsan.com

Bir cevap yazın

Paylaş
Paylaş