Turuncu Mide, iştah, Böbrek ve Sindirime Faydalıdır.

Turuncu Kromoterapi Mide, iştah, Böbrek ve Sindirime Faydalıdır.
Kromoterapi ışık renk terapisinde Mide, İştah artıran, sindirim sistemi ve böbrek sağlığına faydalı Turuncu renk kırmızı kadar olmasa da enerji ve heyecan veren bir renktir. Kromoterapi ışık renk terapisinde Mide, İştah artıran, sindirim sistemi ve böbrek sağlığına faydalı Turuncu renk seviyorsanız cesur ve maceracı bir kişiliğe sahipsiniz demektir.





Bu rengin insanları gülmeyi ve güldürmeyi severler. Svadhishtana ya da kuyruk sokumu chakra’sı turuncu enerjiyi emer; idrar sistemine, cinselliğe ve üremeye bağlıdır. Turuncu neşenin ve eğlencenin rengidir. Ne zaman giymelisiniz? Turuncu yaşama zevkini, aşkı ve kişisel motivasyonu artırır. Kromoterapi ışık renk terapisinde Mide, İştah artıran, sindirim sistemi ve böbrek sağlığına faydalı Turuncu renk sorunlarınızı çözmeniz zor gözüküyorsa turuncudan kaçının. Ne yemelisiniz?

Yumurta sarısı, havuç biber, balkabağı ve portakal hava kirliliğine ve güneş yanığına karşı korur. Turuncu ışın ikinci enerji merkezini kontrol eder. Bu rengin beden içinde en etkin olduğu yer, adele sistemidir. Dalak, pankreas, mide, bağırsak ve böbrek rahatsızlıklarında turuncu renk tedavi amacıyla kullanılabilir. Turuncunun aşırı kullanımı, sinir sistemini olumsuz yönde etkiler. Kromoterapi ışık renk terapisinde Mide, İştah artıran, sindirim sistemi ve böbrek sağlığına faydalı Turuncu renk bu nedenle onun tamamlayıcı rengi olan maviyi de beraberinde kullanmak gerekir.

Kromoterapi ışık renk terapisinde Mide, İştah artıran, sindirim sistemi ve böbrek sağlığına faydalı Turuncu renk Akciğerlerin ve solunum sisteminin güçlenmesi, tiroidin uyarımı, paratiroidin önlenmesi, spazmolitik (rahatlatıcı), süt üretimine destek, midenin uyarımı, kabul edilmeyen yiyecekler sonrasında kusturucu, gaz giderici, kemik ve doku oluşumunu teşvik eder. Turuncu sıcaklığı, cömertliği yansıtır, hafif ve eğlencelidir. Kromoterapi ışık renk terapisinde Mide, İştah artıran, sindirim sistemi ve böbrek sağlığına faydalı Turuncu renk aynı zamanda iştahı arttırır ve sabah ayağa kalkmaya yardımcı olur. Portakal rengi akciğerleri, pankreasları ve dalakları güçlendirir ve kalbin aktivitesini uyarır. Bu renk duyguları dengeler. Tüm turuncu renkleri, yalnızca baskın bileşene (sarı veya kırmızı) bağlı olarak aynı anlama ve etkiye sahiptir.

#*



#*

Kromoterapi ışık renk terapisinde Mide, İştah artıran, sindirim sistemi ve böbrek sağlığına faydalı Turuncu renk Lavantanın ve mor rengin etkince kullanılacağı bu ezoterik çalışmada hem eğlenir hem de farkındalığınızı tazeleyebilirsiniz. İçinde olumlamaların bulunduğu, mumlar, çiçek öz esansları ve renk mantraları ile dolu meditatif bir gece çalışma biçimidir. Günümüzde sanat eserleri genenikle galerilerde, müıelerde ve tiyatrolarda sergi1enirken, sıradan insanların günlük hayatlarında sanat eserlerine sıkça rastlamak pek mümkün olmuyor.

indeks: Kromoterapi, ışık, renk, Mide, iştah, Bağırsak, Böbrek, Akciğer, stres, kas, Doku, Enerji, Ezoterik, çarka, Nefes, Homeopatik,  pranayama, color, Renk Meditasyonu, Renk terapisi, sanat terapisi, alternatif tedavi, Color therapy, art Iherapy, aııernative treatment, renk, zihin, beden, duygu, denge, canlılık, , Spor, fiziksel sağlığı, zihinsel sağlığı, ruhsal sağlığı,

ferhan bala

bitkiveinsan.com

Bir cevap yazın

Paylaş
Paylaş