Kızıl Renk Doğumu Hızlandırır.

26Doğumu Hızlandıran Kızıl Renk Genel Uyarıcıdır.
Anne sağlığında Doğumu Hızlandıran ve Genel uyarıcı Kızıl Renk Heyecan ve duygu aralığını etkinleştirir, afrodizyak etkisi vardır.  Sonuç olarak akupunktur noktaları enerji ve ışık bent kapakları olarak işlev görürler. Işık, vücuda, diğer yolların yanı sıra, akupunktur noktalarından girer ve organizmayı yine onlar aracılığıyla terk edebilir.

Menoraji veya aşırı adet kanaması,  Anne sağlığında Doğumu Hızlandıran ve Genel uyarıcı Kızıl Renk kanamasının miktar olarak fazla olması ve kanamanın uzun sürmesidir. Meridyenlerimiz bu Çi’yi yönlendirebilirler. Masaj Doğumu hızlandırmak için neler yapılabilir. Genel Masaj anne adayını rahatlatarak, rahmin kasılmasını sağlayan oxytocin hormonunun salgılanmasına yol açabilir. Göğüs ucu masajı Günde birkaç saat boyunca göğüs ucu masajı yapmak rahmin kasılmasını sağlayan oxytocin hormonu salgılanmasına neden olabilir.

Daha önce doğum yapmış olan arkadaşlarım, hamileliğiin son dönemlerindeki sabırsız ruh halini mutlaka hatırlayacaktır. Bir yandan bebeğe kavuşma isteği ve diğer yandan da büyüyen bedenimizin yarattığı rahatsızlık. Benim hamileliğimde kesinlikle öyle olmuştu. Son haftalarda ikinci katta olan evimize ulaşmak için merdivenleri tırmanırken ofluyor-pufluyor, alışveriş için markete gittiğimizde Amerika’da çok yaygın olan ve genellikle engellilerle, hamilelerin kullandığı motorlu market arabalarına biniyordum.

Hurma: Doğum tarihinden belli bir süre önce başlamak üzere düzenli olarak hurma yemenin tıbbi müdahalesiz doğuma yardımcı olduğuna dair bir araştırma vardır. Ürdün Üniversite’sinde yapılan araştırmaya1göre, 69 kadın doğum tarihinden 4 hafta önceden başlayarak günde 6 adet hurma yemiş, 45 kadınsa hiç hurma yememiştir.

Hurma yemeyen kadınlara kıyasla, hurma yiyen kadınlarda rahmin (doğum amacıyla hastaneye habul edildiğinde) daha açık olduğu, tıbbi müdahaleye ihtiyaç olmadan doğumun başlama oranının daha yüksek olduğu, doğumu hızlandırma yöntemlerine daha az ihtiyaç duyulduğu ve doğumun ilk aşamasının daha kısa sürdüğü görülmüştür. Ancak bu sadece 1 araştırmanın sonucudur. Bilimsel bir çıkarım yapabilmek için daha çok araştırma yapılmasına ihtiyaç vardır. Bunun için doğum kontrol hapı kullanılabilir. 21 tablet bittikten sonra ara vermeksizin ikinci kutuya başlamak  Anne sağlığında Doğumu Hızlandıran ve Genel uyarıcı Kızıl Renki kesebilir. Ama elbette bu yöntemler hekime danışılmadan ve sürekli hale getirilmeden yapılmalıdır.

Aşırı  Anne sağlığında Doğumu Hızlandıran ve Genel uyarıcı Kızıl Renk Kanamasına Bitkisel Çözüm İlaçlar dışında faklı  Anne sağlığında Doğumu Hızlandıran ve Genel uyarıcı Kızıl Renk durdurma yolları da vardır. Doğal ve bitkisel yöntemlerle  Anne sağlığında Doğumu Hızlandıran ve Genel uyarıcı Kızıl Renk kanamasını azaltmak mümkündür.

Disfonksiyonel kanamalarda sakıncalar oluyor? Disfonksiyonel kanamalar anovulasyonlu olduğundan çatlamayan yumurtalar kistleşme yapmış olabilir ve bunun sorunları ortaya çıkabilir. Kist yırtılması veya etrafında dönmesi olabilir. Bunların yoğun ve şiddetli sancıları olabilir. Bazen kist içine kanama (hemorajik kist) yapabileceği veya karın içine kanama olup sıkıntılara neden olabileceği akılda tutulmalı.

indeks: Color therapy, art Iherapy, alternative treatment, renk, zihin, beden, duygu, denge, canlılık, Spor, fiziksel sağlığı, zihinsel sağlığı, ruhsal sağlığı, kızıl, sanat terapisi, alternatif tedavi, Doğum

ferhan bala

bitkiveinsan.com

Bir cevap yazın

Paylaş
Paylaş